Kvalitet och miljö i en klass för sig

DSC_4686

Basalt har framgångsrikt genomfört en omcertifiering för både ISO 9001 och ISO 14001, vilket markerar en viktig milstolpe i vår strävan att leverera högkvalitativa tjänster och produkter, samtidigt som vi tar ansvar för att minimera vår miljöpåverkan. Denna framgång bygger på vårt långsiktiga engagemang för både kvalitet och hållbarhet.  

Omcertifieringen av ISO 9001 är ett kvitto på våra väletablerade processer och rutiner för att säkerställa att vi möter och överträffar kundernas krav, och att vi ständigt förbättrar vår kvalitetshantering. ISO 14001-certifieringen bekräftar vårt miljöansvar, och att vi har effektiva rutiner på plats för att hantera och minska vår miljöpåverkan, oavsett om det handlar om energieffektivitet eller hållbar resursanvändning. 

”Beredskap i en klass för sig” 

Revisorns utlåtande lyfter fram flera av våra styrkor, som till exempel ”väldigt gedigen fysisk säkerhet och informationssäkerhet”, vilket understryker vårt arbete med att skydda både våra fysiska tillgångar och kritisk information. Vidare uppmärksammar revisorn vårt ”ledarskap med fokus på hög kvalitet”, som speglar vår företagskultur av ständig utveckling och kvalitetsfokus. Dessutom framhölls vår ”nödlägesberedskap i en klass för sig”, vilket bekräftar att vi har planer och processer på plats för att hantera oförutsedda händelser. Något som ytterligare förstärker vår förmåga att leverera tillförlitliga tjänster även under pressade förhållanden. 

Medarbetarnas engagemang avgörande 

Denna omcertifiering är ett resultat av samtliga medarbetares engagemang och arbete, vilket även kommer vara avgörande för att fortsätta förvalta och vidareutveckla vårt kvalitets- och hållbarhetsarbete. Tillsammans arbetar vi vidare med att bygga en verksamhet som inte bara uppfyller kundernas förväntningar, utan även strävar efter att bidra till en hållbar framtid. Genom ett fortsatt fokus på ständig förbättring ser vi fram emot att ytterligare stärka och optimera vår verksamhet i linje med de högt ställda kraven för både kvalitet och miljöansvar. 

per_nyberg_small

Skribent